Pokeriturnausten suurimmat yllätykset?

Pokeri on taitopeli, mutta mukana on aina myös onnea. Siksi se on niin jännittävää katsoa ja pelata. Turnauspokerissa yllätyksiä voi tapahtua milloin tahansa, ja ne saavat usein kaikki hämmästymään. Tässä artikkelissa tarkastellaan joitain turnauspokerin suurimmista häiriöistä.

Chris Moneymaker – 2003 WSOP Main Event

Chris Moneymakerin voitto vuoden 2003 World Series of Pokerin päätapahtumassa on kenties merkittävin järkytys pokerin historiassa. Moneymaker, joka oli tuolloin täysin tuntematon, voitti paikkansa turnauksessa PokerStarsin $39 satelliitin kautta. Sitten hän voitti joitakin pokerin suurimmista nimistä, mukaan lukien Phil Iveyn ja Sam Farhan, voittaakseen mestaruuden ja 2,5 miljoonan dollarin ykköspalkinnon.

Joe Hachem – 2005 WSOP-päätapahtuma

Vuonna 2005 Joe Hachemista tuli ensimmäinen australialainen, joka voitti World Series of Pokerin päätapahtuman. Hachem oli tuolloin suhteellisen tuntematon, sillä hän osallistui turnaukseen vain 10 000 dollarilla. Hän voitti 5 618 pelaajan kentän, mukaan lukien eräät pokerin suurimmista nimistä, voittaakseen mestaruuden ja 7,5 miljoonan dollarin ykköspalkinnon.

Peter Eastgate – 2008 WSOP Main Event

Peter Eastgatesta tuli nuorin pelaaja, joka on voittanut World Series of Pokerin päätapahtuman, kun hän voitti turnauksen vuonna 2008 22-vuotiaana. Eastgate, suhteellisen tuntematon tanskalainen pelaaja, voitti 6844 pelaajaa, mukaan lukien eräät suurimmista nimistä. pokerissa voittaakseen mestaruuden ja ensimmäisen 9,15 miljoonan dollarin palkinnon.

Jamie Gold – 2006 WSOP-päätapahtuma

Vuonna 2006 Jamie Gold voitti World Series of Pokerin päätapahtuman ja 12 miljoonan dollarin pääpalkinnon. Gold oli tuolloin suhteellisen tuntematon pelaaja, ja hänen voittonsa yllätti monet. Hän voitti mestaruuden 8 773 pelaajan kentän, mukaan lukien eräät pokerin suurimmista nimistä.

Jerry Yang – 2007 WSOP-päätapahtuma

Jerry Yang voitti World Series of Pokerin päätapahtuman vuonna 2007 ja voitti 6 358 pelaajan kentän ja voitti mestaruuden ja 8,25 miljoonan dollarin ensimmäisen palkinnon. Yang, hmong-maahanmuuttaja Laosista, oli täysin tuntematon pokerimaailmassa ennen voittoaan.

Robert Varkonyi – 2002 WSOP-päätapahtuma

Robert Varkonyin voitto vuoden 2002 World Series of Pokerin päätapahtumassa on toinen suuri järkytys pokerin historiassa. Varkonyi oli tuolloin suhteellisen tuntematon pelaaja, mutta hän voitti 631 pelaajan kentän, mukaan lukien eräät pokerin suurimmista nimistä, voittaakseen mestaruuden ja 2 miljoonan dollarin ykköspalkinnon.

Greg Raymer – 2004 WSOP-päätapahtuma

Vuonna 2004 Greg Raymer voitti World Series of Pokerin päätapahtuman ja 5 miljoonan dollarin pääpalkinnon. Raymer oli tuolloin suhteellisen tuntematon, mutta hän voitti 2576 pelaajan kentän, mukaan lukien eräät pokerin suurimmista nimistä, voittaakseen mestaruuden.

Johtopäätös

Pokeri on taitopeli, mutta yllätyksiä voi ja tapahtuu. Nämä seitsemän pelaajaa todistavat, että kuka tahansa voi voittaa pokeriturnauksen, olipa hän kuinka tuntematon tai kokematon. Kun peliin liittyy onnen elementti, on aina mahdollista, että pimeä hevonen selviää voittajana. Tämä tekee pokerista niin jännittävää katsoa ja pelata.

Jätä kommentti