Mitkä ovat viiden käden pokerisijoitukset?

Pokeri on suosittu korttipeli, joka on ollut olemassa vuosisatoja. Yksi pokerin olennaisista näkökohdista on käsien sijoituksen ymmärtäminen. Pokerista on useita muunnelmia, ja jokaisella on omat käsien sijoituksensa. Tässä artikkelissa keskustelemme viidestä käsipokerin sijoituksesta, joita käytetään yleisesti monissa pelin muunnelmissa.

Kuningasvärisuora

Kuninkaallinen väri on pokerin korkein käsi. Se koostuu viidestä samaa maata olevasta kortista peräkkäin, alkaen ässästä ja edeten aina 10:een asti. Se on lyömätön käsi ja harvinainen. Jos kahdella tai useammalla pelaajalla on kuninkaallinen väri, potti jaetaan tasan heidän kesken.

Suora lataus

Värisuora on toiseksi korkein käsi pokerissa. Se koostuu viidestä samaa maata olevasta kortista peräkkäin, mutta ei välttämättä alkamassa ässällä. Esimerkiksi värisuora voi olla 8, 9, 10, jätkä ja patarouva. Jos kahdella tai useammalla pelaajalla on värisuora, arvokkaimman kortin omaava pelaaja voittaa.

Neljä samanlaista

Four of a Kind on kolmanneksi korkein käsi pokerissa. Se koostuu neljästä samanarvoisesta kortista ja viidennestä kortista, joka ei liity toisiinsa. Esimerkiksi neljä ässää ja kuningas olisivat samanlaisia ​​neljä. Jos kahdella tai useammalla pelaajalla on Four of a Kind, pelaaja, jolla on korkein neljäs, voittaa.

Täysi talo

Full House on neljänneksi korkein käsi pokerissa. Se koostuu kolmesta samanarvoisesta kortista ja kahdesta eriarvoisesta kortista. Esimerkiksi kolme kuningatarta ja kaksi kuningasta olisivat täyskäsi. Jos kahdella tai useammalla pelaajalla on täysi talo, pelaaja, jolla on korkein kolmio, voittaa.

ladata

Flush on viidenneksi korkein käsi pokerissa. Se koostuu mistä tahansa viidestä samaa maata olevasta kortista, ei peräkkäin. Esimerkiksi käsi 2, 5, 8, Jack ja King of Diamonds olisi väri. Jos kahdella tai useammalla pelaajalla on väri, arvokkaimman kortin omaava pelaaja voittaa.

Muut käsiluokitukset

Edellä käsiteltyjen viiden käden pokerisijoitusten lisäksi on muitakin käsien sijoituksia, joita käytetään joissakin pelin muunnelmissa. Nämä sisältävät:

Suora: Viisi korttia peräkkäin, mutta eivät välttämättä samaa maata.

Three of a Kind – Kolme samanarvoista korttia, joissa on kaksi erillistä korttia.

Kaksi paria: Kaksi samanarvoista korttia, kaksi toisen arvoista korttia ja yksi riippumaton kortti.

Pari: kaksi samanarvoista korttia, joissa on kolme erillistä korttia.

High Card: Käsi, joka ei sovi mihinkään yllä olevista kategorioista. Tässä tapauksessa korkein kortti määrittää voittajan.

Johtopäätös

Lopuksi, viiden käden pokerisijoituksen ymmärtäminen on välttämätöntä, jos haluat pelata pokeria. On tärkeää huomata, että luokitukset voivat vaihdella hieman pelattavan pelin vaihteluiden mukaan. Tässä artikkelissa käsiteltyjä viiden käden sijoituksia käytetään kuitenkin yleisesti monissa pokeriversioissa. Kun tiedät sijoituksen, voit tehdä parempia päätöksiä pelatessasi ja lisätä voittomahdollisuuksiasi.

Jätä kommentti