Mitä pokerikädet pelata ennen floppia?

Pokerissa preflop on ensimmäinen panostuskierros, jossa pelaajille jaetaan taskukorttinsa ja he päättävät luovuttaa, maksaako vai korottaako. Tietäminen, mitkä kädet pelata tällä kierroksella, on ratkaisevan tärkeää pelin menestymiselle. Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, mitä pokerikäsiä pelata ennen floppia.

Premium kädet

Premium-kädet ovat pokerin vahvimmat aloituskädet. Näillä käsillä on suurempi mahdollisuus voittaa, ja ne voivat muodostaa vahvoja pareja, settejä tai jopa väriä tai suoria. Tässä on esimerkkejä premium-käsistä:

Taskuässät (Ace-Ace)

Pocket Kings (kuningas-kuningas)

Pocket Queens (Queen-Queen)

Ace-King (AK) sopii tai ei

Taskuliittimet (Jack-Jack)

Premium-käsien pelaaminen ennen floppia on yleensä helppoa. Sinun täytyy korottaa tai uudelleen korottaa rakentaaksesi potin ja kaventaa pelaajakenttää lisätäksesi voittomahdollisuuksiasi.

Hyvät kädet

Hyviä käsiä ovat ne, joilla on kunnollinen mahdollisuus voittaa, mutta jotka eivät välttämättä ole yhtä vahvoja kuin premium-kädet. Näiden käsien pelaaminen voi olla kannattavaa, jos pelaat niitä oikein. Tässä on esimerkkejä hyvistä käsistä:

Ace-Queen (AQ) sopii tai ei

King-Queen (KQ) samaa tai samaa pukua

Ässä-Jack (AJ) sopii tai ei

Pocket Ten (10-10)

King-Jack (KJ) sopii tai ei

Kun pelaat hyviä käsiä, sinun on oltava varovainen ja otettava huomioon asemasi, pöydän dynamiikka ja vastustajiesi toiminta. Voit maksaa tai korottaa tilanteesta riippuen, mutta ole valmis luovuttamaan, jos panokset ovat liian korkeat.

Marginaaliset kädet

Marginaaliset kädet ovat niitä, joilla on alhainen mahdollisuus voittaa, mutta joita voidaan silti pelata tietyissä tilanteissa. Nämä kädet vaativat huolellista harkintaa ja hyvää harkintaa. Tässä on esimerkkejä marginaalisista käsistä:

Ace-Ten (AT) samaa tai samaa maata

Queen-Jack (QJ) sopii tai ei

King-Ten (KT) samaa tai eri pukua

Pocket Nines (9-9)

Jack-Ten (JT) samaa tai eri pukua

Kun pelaat marginaalikäsiä, sinun tulee olla varovainen ja pelata niitä vain myöhäisessä positiossa, kun sinun jälkeensi on vähemmän pelaajia. Sinun tulee myös olla valmis luovuttamaan, jos panokset ovat liian korkeat tai jos et missaa floppia.

Johtopäätös

Tietäminen, mitkä kädet pelata ennen floppia, on ratkaisevan tärkeää pokerin menestymiselle. Premium-käsien pelaaminen on yleensä helppoa, kun taas hyvät kädet vaativat huolellisempaa harkintaa. Marginaalikäsiä tulee pelata varoen ja vain tietyissä tilanteissa. Muista myös ottaa huomioon asemasi, pöydän dynamiikka ja vastustajiesi toiminta ennen päätöksen tekemistä. Harjoittelun ja kokemuksen avulla pystyt tekemään oikeita päätöksiä ja lisäämään mahdollisuuksiasi voittaa pokeripeleissä.

Jätä kommentti